lördag 23 juli 2011

Och så är då....

.....Symestern slut för detta år! Suck!
Men bara i Våmhus - för hemma fortsätter den.
Har nu semester och ingenting särskilt bokat och det betyder att jag kan gå och komma precis som jag vill i mitt syrum - och det är HÄRLIGT!
Så här underbart har jag och min äldsta dotter tillbringat vår Symester - tillsammans med massor av tyger - symaskiner - underbara människor - massor av jättegod mat - många glada och ibland hysteriska skratt.
Jag vet inget bättre sätt att inleda sin semester på än detta.
Det är ett alldeles perfekt sätt att varva ned på.
Här är kommer några saker som jag lyckades få till under veckan.
Började med en väska, till mig själv, som är sydd i ett tyg som jag hittade under våren på Ikea och som jag inte kunde åka hem utan.  Har satt på en "bling-bling" på dragkedjan för att lättare få grepp om den.
Sedan blev det en rejäl badväska med tillhörande liten extra förvaring i ett härligt ROSA tyg. Väskan är verkligen stor och kommer lätt att rymma badlakan, vattenflaska, bok och diverse annat som kan behövas en dag på stranden. Så nu är det bara badväder som saknas.
Hittade ett tyg som jag kände att jag bara måste använda i någonting (det andra tyget från mitten) för det hade så underbara färger. Det fick bli en löpare, som var mycket rolig att göra. Jag lade till några matchande tyger och fick det här resultatet.
Denna teknik är ju enkel men ack så rolig att använda sig av, så igår när regnet och åskan härjade som värst här, så fick jag lov att prova tekniken igen fast i mycket liten skala.
Jag gjorde en remsa i blå tyger som jag lade in som dekoration i en "nesse" gjord av jeanstyg.
Blått hör ju också till en sådan där färg som är svårt att vara utan!  Tänk bara på himlen och havet!


Just nu känns det konstigt att sitta här och skriva om detta när Norge har drabbats av dessa fruktansvärda dåd. Chock och bestörtning lamslog oss under gårdagen över dessa hemska händelser.
Tänker på och lider med de människor som på olika sätt har blivit drabbade.



eva